E den E ye Tel Aralığı: 2-1/8" (54mm) Spacing between binding posts: 2-13⁄64" (56mm) Krom kaplama taban plakası ve nikel saddle Taban plakası çelikten, saddle ve destek bloğu pres döküm çinkodan yapılmıştır.
Yamaha Pacifica gitarımın neck pozisyonunda kullanıyorum. Blues tonları için gayet güzel. Middle pozisyon için de Area 61 deneyeceğim. Dikkat edilmesi gereken nokta bu manyetikler dip gürültüsü engelleme özelliğine sahip olduğu için normal single-coil manyetiklerle kullanıldığında 2 ve 4 switch pozisyonlarında kısık bir sese sebep olabiliyor. Faz uyumsuzluğu gibi bir durum sanırım.
Pazar günü sipariş geçtim salı günü elime ulaştı. Ürün özenli paketlenmişti. Ürünün kalitesini söylemeye gerek yok zaten. Başarılı bir site tavsiye ederim.