Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Seymour Duncan Dimebucker™ Signature Dimebag Darrell Humbucker Köprü Manyetiği

Ürün Kodu : 11102-82-B
7.875,00 TL
Öne Çıkan Bilgiler

Dimebucker™, Dimebag Darrell’ın agresif ton karakterine uygun olarak tasarlanmış, yüksek çıkışlı ve keskin ataklı bir bridge humbucker modelidir.

7.875,00 TL

Seymour Duncan Dimebucker™ (SH-13), Pantera gitaristi Dimebag Darrell’ın ton karakterini yansıtmak üzere geliştirilmiş yüksek çıkışlı pasif humbucker modelidir. Tasarımında kullanılan seramik mıknatıs ve paslanmaz çelik blade (ray) pole yapısı, manyetiğe son derece güçlü atak ve yüksek netlik kazandırır.

Bu yapı sayesinde Dimebucker™, özellikle yüksek gain altında keskin, agresif ve sıkı bir ton üretir. Alt frekanslar kontrollü ve tight, midler daha geri planda (scooped karakter), tizler ise belirgin ve keskindir.

Blade pole tasarımı, tel hizasından bağımsız olarak eşit manyetik alan sağlayarak özellikle hızlı riffler ve palm mute çalımda netlik sunar. Bu özellik, yüksek distortion altında bile nota ayrımının korunmasına yardımcı olur.

4 conductor kablo yapısı ile farklı wiring seçeneklerine uygundur. Özellikle metal ve modern high-gain tonlar için tasarlanmıştır.

Teknik Bilgi

Tip: Humbucker
Pozisyon: Bridge
Mıknatıs: Ceramic
Pole Yapısı: Blade (rail)
Çıkış: High Output
Kablo: 4 Conductor
Renk: Black

Ürün Yorumları

Merhaba, akustik gitar için kullanılabilir mi ?
B**** T****
26.12.2025 | 11:01
Yorum
5/5
Yamaha Pacifica gitarımın neck pozisyonunda kullanıyorum. Blues tonları için gayet güzel. Middle pozisyon için de Area 61 deneyeceğim. Dikkat edilmesi gereken nokta bu manyetikler dip gürültüsü engelleme özelliğine sahip olduğu için normal single-coil manyetiklerle kullanıldığında 2 ve 4 switch pozisyonlarında kısık bir sese sebep olabiliyor. Faz uyumsuzluğu gibi bir durum sanırım.
T**** S****
04.12.2025 | 23:17
Yorum
5/5
Herkesin klasik başlangıc gitarı, iş yapar. başlangıç gitarından isteyeceğiniz her şey var
K**** Ö****
18.10.2025 | 23:22
Yorum
5/5
Kargo süresi çok zayıf
O**** K****
10.10.2025 | 11:02
Yorum
5/5
Selamlar. Saplarda orijinal şekilde Fender logosu bulunuyor mu ?
M**** K****
07.09.2025 | 16:52
Yorum
5/5
Hızlı ve güvenli şekilde elime ulaştı. Güvenilir ticaret için teşekkürler.
M**** V****
14.07.2025 | 18:54
Yorum
5/5
Pena Çok Küçük
Ege Burak Daban
06.07.2025 | 20:04
Yorum
3/5
hızlı ve sorunsuz kargo için teşekkür ederim.
K**** K****
13.06.2025 | 11:19
Yorum
5/5
Pazar günü sipariş geçtim salı günü elime ulaştı. Ürün özenli paketlenmişti. Ürünün kalitesini söylemeye gerek yok zaten. Başarılı bir site tavsiye ederim.
ÇETİN KAYALIK
26.02.2025 | 08:07
Yorum
5/5
Sipariş verdikten bir gün sonra elime ulaştı, çok teşekkürler.
S**** D****
23.02.2025 | 04:22
Yorum
5/5
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.