Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Jim Dunlop 471P3SMH Matt Heafy Custom Max Grip Jazz III Pena (Tek)

Ürün Kodu : 471-3SMH
88,00 TL
88,00 TL
88,00 TL
88,00 TL

Jim Dunlop 471P3SMH Matt Heafy Custom pena, Trivium’un ünlü gitaristi Matt Heafy’nin çalım tarzına uygun olarak tasarlanmış özel bir Jazz III modelidir. Heafy'nin hem sert ritim çalımları hem de hızlı solo geçişlerine uyum sağlamak için geliştirilmiştir.
Jazz III şekline sahip olan bu pena, standart penalardan daha küçük ve sivri uçludur. Küçük boyutu ve keskin ucu, tel üzerinde daha fazla kontrol ve hassasiyet sağlar.
Kalın bir yapıya sahiptir, bu da penanın daha sert ve dayanıklı olmasını sağlayarak güçlü vuruşlara dayanmasını mümkün kılar.
Özel bir "Ultex" malzemeden yapılmıştır. Ultex, oldukça dayanıklı, sert bir malzemedir ve daha parlak bir ton sağlar. Çalım sırasında daha net ve keskin ses elde edilmesine yardımcı olur.
Penanın yüzeyi, kaymayı önleyici Max Grip teknolojisiyle tasarlanmıştır. Bu yüzey, penanın parmaklara tam oturmasını sağlar, böylece sert ve hızlı çalım sırasında bile güvenli bir tutuş sağlar.

Küçük ve kalın yapıdaki Jazz III formu, hızlı geçişler ve solo çalımlar için mükemmel kontrol sunar. Bu, Heafy gibi hızlı ve yoğun ritim çalan gitaristler için avantaj sağlar.
Max Grip yüzeyi, eller terlese bile penanın kaymasını önler. Uzun süreli çalım seanslarında stabil bir tutuş sunar.
Ultex malzemesi, hem ritim hem de solo çalımlarda net, parlak ve zengin bir ton sağlar.

Jim Dunlop 471P3SMH Matt Heafy Custom pena, metal ve rock müzik tarzında çalan, özellikle hızlı ve güçlü vuruşlar gerektiren çalım stillerine sahip gitaristler için ideal bir seçimdir.

Ürün Yorumları

Merhaba, akustik gitar için kullanılabilir mi ?
B**** T****
26.12.2025 | 11:01
Yorum
5/5
Yamaha Pacifica gitarımın neck pozisyonunda kullanıyorum. Blues tonları için gayet güzel. Middle pozisyon için de Area 61 deneyeceğim. Dikkat edilmesi gereken nokta bu manyetikler dip gürültüsü engelleme özelliğine sahip olduğu için normal single-coil manyetiklerle kullanıldığında 2 ve 4 switch pozisyonlarında kısık bir sese sebep olabiliyor. Faz uyumsuzluğu gibi bir durum sanırım.
T**** S****
04.12.2025 | 23:17
Yorum
5/5
Herkesin klasik başlangıc gitarı, iş yapar. başlangıç gitarından isteyeceğiniz her şey var
K**** Ö****
18.10.2025 | 23:22
Yorum
5/5
Kargo süresi çok zayıf
O**** K****
10.10.2025 | 11:02
Yorum
5/5
Selamlar. Saplarda orijinal şekilde Fender logosu bulunuyor mu ?
M**** K****
07.09.2025 | 16:52
Yorum
5/5
Hızlı ve güvenli şekilde elime ulaştı. Güvenilir ticaret için teşekkürler.
M**** V****
14.07.2025 | 18:54
Yorum
5/5
Pena Çok Küçük
Ege Burak Daban
06.07.2025 | 20:04
Yorum
3/5
hızlı ve sorunsuz kargo için teşekkür ederim.
K**** K****
13.06.2025 | 11:19
Yorum
5/5
Pazar günü sipariş geçtim salı günü elime ulaştı. Ürün özenli paketlenmişti. Ürünün kalitesini söylemeye gerek yok zaten. Başarılı bir site tavsiye ederim.
ÇETİN KAYALIK
26.02.2025 | 08:07
Yorum
5/5
Sipariş verdikten bir gün sonra elime ulaştı, çok teşekkürler.
S**** D****
23.02.2025 | 04:22
Yorum
5/5
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.