İrlanda Flütleri geleneksel olarak Re (D) tonunda kullanılmaktadır. Do (C) bir ses pes olup, genelde daha nadir tercih edilmektedir. Lütfen hangi tonu siparişi edeceğinizi kontrol edin.
Not: Ambalajı açılmış ürünlerde, pandemi nedeni ile iade/değişim yapılmamaktadır.
Yamaha Pacifica gitarımın neck pozisyonunda kullanıyorum. Blues tonları için gayet güzel. Middle pozisyon için de Area 61 deneyeceğim. Dikkat edilmesi gereken nokta bu manyetikler dip gürültüsü engelleme özelliğine sahip olduğu için normal single-coil manyetiklerle kullanıldığında 2 ve 4 switch pozisyonlarında kısık bir sese sebep olabiliyor. Faz uyumsuzluğu gibi bir durum sanırım.
Pazar günü sipariş geçtim salı günü elime ulaştı. Ürün özenli paketlenmişti. Ürünün kalitesini söylemeye gerek yok zaten. Başarılı bir site tavsiye ederim.